Press ESC to close

Is de metro gezond?


De slogan van de metro met ‘Eat Fresh’ schreeuwt om alles wat fit en gezond is. Het lijdt geen twijfel dat de metro ernaar streeft gezonde maaltijden aan te bieden die voedselproducten bevatten die voldoen aan onze essentiële gezondheidseisen. Er zit echter meer in het verhaal. De ingrediënten die Subway aan hun wraps toevoegt, zijn een gezonde mix van groenten, fruit, paneer of kip. De wrap bestaat echter uit brood, wat bijdraagt ​​aan het totale caloriegehalte van het voedsel. Hoewel Subway brood probeert te gebruiken dat bestaat uit meergranen, ontbreekt de authenticiteit ervan nog steeds. De meeste voedingsmiddelen van Subway hebben voor zichzelf de status van Heart Check-certificering van de American Heart Association bereikt, waardoor ze hartvriendelijke maaltijden zijn. De maaltijden zijn over het algemeen rijk aan eiwitten en laag in calorieën en vet. Tegelijkertijd bevatten sommige van hun voedingsmiddelen verborgen calorieën en bevatten ze ook een hoog natriumgehalte. De maaltijden die de metro biedt, zijn niet de gezondste, maar ze zijn beter dan de meeste fastfoodketens. Lees verder om meer te weten te komen over de gezonde en ongezonde voedingsmiddelen die de metro biedt, en om het antwoord te kennen op uw veelgestelde twijfel: “is de metro gezond?”

Wat is metro?

Subway is een grote fastfoodketen die bekend staat om zijn heerlijke salades en sandwiches. Subway is de favoriete optie voor een groep mensen die op zoek zijn naar een snelle en smakelijke hap. De fastfoodketen wordt vaak als een gezondere optie beschouwd dan de meeste andere franchises die er zijn. Eén ding dat Subway een voorsprong geeft op andere fastfoodketens is hun opmerkelijke kenmerk van maatwerk. Dankzij de personaliseringsmogelijkheid kunt u uw broodjes personaliseren volgens uw keuze. Er is een overvloed aan opties om aan te passen, variërend van verschillende soorten groenten, groenten en eiwitten, zoals kip of kalkoen, waarmee je een vullende en voedzame maaltijd kunt creëren. 9-granentarwebrood of meergranenflatbread wordt beschouwd als een van de gezondste opties als het gaat om het personaliseren van uw sandwiches. De totale inhoud van de Subway-maaltijd kan qua voedingswaarde worden verbeterd als slechts één persoon de items aanzienlijk kiest.

Is Subway ongezond?

Gezien de slogan van Subway, waarin vers eten wordt gepromoot in combinatie met de handige maaltijd die ze bieden, komen we vaak de vraag tegen: “is de metro gezond?” Subway streeft er al lang naar om zijn klanten voedingsmiddelen te bieden die geen antioxidanten bevatten. Er is echter waargenomen dat een aantal van hun maaltijden verborgen calorieën bevatten en ook rijk zijn aan vet- en natriumgehalte. De fastfoodketen Subway, die voor veel fijnproevers een favoriete optie is geworden, roept de vraag op hoe gezond de metro is? Naast de meergranen- en variëteit aan groenten staan ​​er ook bepaalde ongezonde maaltijden op het menu met een hoog natrium- en vetgehalte. Vooral de sandwiches met vleeswaren en bepaalde dressings bevatten een hoog natriumgehalte. Een teveel aan natriuminname kan leiden tot verschillende gezondheidscomplicaties, zoals hoge bloeddruk en een slechte gezondheid van het hart. Er zijn ook andere maaltijden met een aanzienlijk hoog caloriegehalte en een even hoog natriumgehalte, zoals een Pittige Italiaan met Kaas (530 calorieën) en Gehaktbal Marinara Met Kaas (530 calorieën). De aanwezigheid van additieven zoals dextrose en natriumnitraat in bepaald vlees kan bijdragen aan het vrijkomen van ongezonde hoeveelheden natrium en vet in het lichaam, wat kan leiden tot cardiovasculaire problemen.

De aanwezigheid van ongezonde opties biedt echter wel een uitweg. De truc om jezelf het gezondste genot te serveren bij Subway is door je bestelling verstandig aan te passen. U kunt een salade, sandwich of welke wrap dan ook samenstellen door de voedingswaarde van de betrokken ingrediënten te kennen en de portiegrootte te begrijpen en uzelf een gezonde en voedzame maaltijd te geven bij Subway. In plaats van bijvoorbeeld een portie van 12 inch te bestellen, kies je voor 6 inch. Er is een verscheidenheid aan magere eiwitten die Metro aanbiedt, zoals ham, tonijn of kip en zelfs paneer. Als u voor paneer kiest, zorg er dan voor dat deze niet gemarineerd is. Ook is het aan te raden om brood te vermijden en liever de hele groentesalade te bestellen, maar mocht je toch voor brood willen kiezen, ga dan voor meergranen platbrood. Als u voor toppings kiest, kies dan voor caloriearme toppings, zoals hete saus, mosterd en azijn. Wat sauzen betreft, zijn er tal van ongezonde opties die je vermijdt, zoals mayonaise of zoete ui. Ga liever voor gezondere opties zoals varianten met minder suiker zoals rode chili, BBQ-saus of marinarasaus.

Gezonde metroopties

Vaak wordt de vraag gesteld: “is Subway gezond?” komt bij ons op terwijl we eten bestellen bij Subway. Het antwoord ligt in wat voor alle maaltijden u bestelt. Het wordt altijd aanbevolen om de aanpassingsfunctie te gebruiken om voor uzelf de gezondste maaltijd te maken. Kies, net als bij het kiezen voor toppings, voor gezondere opties zoals banaan of groene paprika, die gezond en lekker zijn. Hieronder staan ​​enkele van de gezonde metroopties die je zonder aarzeling kunt bestellen.

  1. Vegetarisch genot
  2. Zoete Ui Kip Teriyaki Sandwich
  3. Paneer Tikka Sub
  4. Kip op rotisserie-stijl
  5. Turkije en Ham

1. Vegetarisch genot

Veggie Delight is inderdaad een waar genot voor mensen die op zoek zijn naar gezondere veganistische of vegetarische opties en de sandwich heeft vrolijke en frisse smaken. Deze specifieke maaltijd is het minst caloriebevattende item op het hele menu van Subway. Het eten heeft een vetgehalte van slechts 2 gram en de calorieën zijn slechts 200. De optie met weinig calorieën wordt aangevuld met laagjes verse groenten boordevol voedingsstoffen, zwarte olijven, groene paprika’s, verfrissende komkommers, sla en rode uien. Het vegetarische genot voorziet het lichaam van een aanzienlijke hoeveelheid eiwitten om de spiermassa te laten groeien, ondanks dat het uitsluitend vegetarisch is. De aanwezigheid van groenten helpt iemand om aan zijn vitamine- en mineralenbehoefte te voldoen.

2. Sandwich met zoete ui en kip teriyaki

Broodje zoete ui-kip-teriyaki wordt beschouwd als een van de lekkerste delicatessen uit het Fresh Fit-menu van Subway en valt tussen de zoete en hartige kanten in. Naast lekker is de maaltijd ook een gezonde mix van verschillende voedende ingrediënten. De sandwich is een passende combinatie van gegrilde kip vermengd met teriyakisaus, bestaande uit alle qua voedingswaarde verantwoorde groenten met een dressing van zoete uiensaus. Deze krachtige sandwich bevat niet meer dan slechts 340 calorieën in een portie van 15 cm. De maaltijd is rijk aan eiwitten en heeft een totale inhoud van 24 gram, de voedingsstof die de gezondheid van onze spieren en botten ondersteunt en de immuniteit versterkt.

3. Paneer Tikka Sub

Een andere met eiwitten gevulde optie bij Subway is paneer tikka sub, een bevredigende combinatie van paneerblokjes gemarineerd in aromatische kruiden. Het wordt aanbevolen om te kiezen voor meergranenflatbread als u voor wraps of sandwiches gaat, die kunnen helpen bij de vezelinname en de volheid verder bevorderen en de spijsvertering bevorderen. Munt- of yoghurtsaus is wat wordt aanbevolen om de voedingswaarde en smaak op peil te houden. In de portie van 15 cm paneer tikka sub is het eiwitgehalte 21 g, waarvan de consumptie onze spier- en botgezondheid zal verbeteren. Paneer vormt ook een goede bron van fosfor en calcium, wat de gezondheid van onze botten verder bevordert.

4. Kip in rotisseriestijl

Kip aan het draaispit is een van de meest genoten recepten uit het Subway-menu. Kip valt onder magere eiwitten en staat bekend om zijn vele gezondheidsvoordelen. De consumptie van magere eiwitten verlaagt de bloeddruk, bevordert de gezondheid van de hersenen en verhoogt de stofwisseling. Een gezonde stofwisseling bevordert direct een gezond gewicht. Bovenal bevatten eiwitten ook de verzadigende factor die ervoor zorgt dat je je vol voelt en overeten voorkomt. Het natriumgehalte in de 6-inch portie van de maaltijd is aanzienlijk minder, namelijk ongeveer 550 mg, en het bevat weinig calorieën en vet, respectievelijk slechts 300 kcal en 6 g.

5. Kalkoen en ham

Kalkoen en ham zijn een van de beste en meest gewilde opties in het Fresh Fit-menu van Subway, vooral als het gaat om gewichtsverlies. Deze specifieke maaltijd helpt aanzienlijk bij het vermijden van overtollige toegevoegde suikers, die over het algemeen in grote hoeveelheden in alle bewerkte voedingsmiddelen voorkomen. Het gehalte aan ham is rijk aan thiamine, ijzer, andere B-vitamines en essentiële aminozuren. Het product bevat ook een gezonde hoeveelheid selenium, een mineraal dat infecties helpt bestrijden en de schildklier onder controle houdt.

De minst gezonde maaltijden bij Subway

We denken vaak na over de vraag: is de metro gezond? Er zijn genoeg maaltijden in het Subway-menu die ongezond zijn en een hoog vet- en caloriegehalte hebben. Sandwiches met brood met een hoog caloriegehalte, vleeswaren en extreme dressing worden bij Subway allemaal beschouwd als een van de minst gezonde maaltijden. Ook de sauzen op de menukaart van de Subway worden als ongezond beschouwd, vooral de sauzen die veel suiker bevatten, zoals ranch-, mayonaise- en zoete uiensaus. Hieronder staan ​​enkele van de voedselopties bij Subway vermeld die als minst gezond worden beschouwd.

  1. Chili Kaas Sandwich
  2. 3 Kaassmeltsandwich
  3. Boterham met tonijn
  4. Sandwich met ei en kaas
  5. Koekjes

1. Chili-kaassandwich

Chili-kaassandwich is doordrenkt met soja en gerst, de ingrediënten die de gezondheid van de huid bevorderen. De aanwezigheid van gebakken aloopasteitjes en kaas maakt de algehele voedingswaarde van de maaltijd echter slecht. De sub maakt ook gebruik van chili-mayo, een ingrediënt met een te hoog vet- en hoog cholesterolgehalte. Beide kunnen leiden tot leververvetting en de lipidenprofielen belemmeren door het cholesterolgehalte te verhogen.

2. 3 Kaassmeltsandwich

De sandwich met 3 kaassmelten bevat veel groenten. Het wordt echter ondergedompeld in een drietal kaas, waardoor het vetgehalte aanzienlijk stijgt. Kaas bevat geen vezels en dus kan extreme consumptie ervan aanleiding geven tot constipatie.

3. Tonijnsandwich

Hoewel tonijn een gezond ingrediënt is dat bestaat uit omega-6-vetzuur en vitamine D. Hetzelfde moet echter worden vermeden door mensen met verhoogde lipidenprofielen, omdat het vet kan leiden tot een hoger cholesterolgehalte. Deze sandwiches zijn ook zwaar ondergedompeld in mayo, wat de inname van verzadigde vetten in het lichaam kan verhogen en het cholesterol kan verhogen, wat leidt tot hartgerelateerde risico’s.

4. Sandwich met ei en kaas

De Egg ’n Cheese Sandwich heeft een verhoogd aantal calorieën, namelijk 683 kcal in een enkele portie. De maaltijd wordt ook gevuld en ondergedompeld in lagen kaas en plakjes kaas, waardoor de algehele vetopname van het lichaam toeneemt. De inhoud van kaas bevat veel lactose, waardoor ze moeilijk verteerbaar zijn. Het probleem van de spijsvertering kan verdere problemen veroorzaken, zoals constipatie of een opgeblazen gevoel.

5. Koekjes

Subway biedt een bundel gezonde opties, maar de extreem gezoete koekjes horen daar niet bij. Sommige van deze koekjes bevatten de delicatesse van fruit. Desondanks zijn deze voedingsmiddelen aanzienlijk rijk aan calorieën en vetgehalte. Dit vetgehalte kan het lipidenprofiel verhogen, wat verdere aanleiding kan geven tot hartproblemen, overgewicht of zelfs obesitas.

Wat kunnen kinderen krijgen bij Subway?

Bij elk gezinsuitje zijn we extra voorzichtig met de voedselkeuze voor kinderen. De aanhoudende twijfel ‘is Subway gezond’ komt sterk naar voren bij het kiezen van maaltijden voor kinderen. Ze bevinden zich nog in de ontwikkelingsleeftijd en alles wat ze consumeren draagt ​​bij aan hun groei. Het voer moet bestaan ​​uit een bundel zeer voedzame ingrediënten die rijk zijn aan essentiële mineralen en vitamines. Hieronder staan ​​enkele van de maaltijden die kindvriendelijk zijn bij Subway.

1. Broodje maïs en erwten
Het broodje maïs en erwten bevat een verscheidenheid aan groenten, zoals sla, tomaten, uien, groene paprika’s en komkommers. Ook zijn ze verpakt in meergranenbrood waardoor het nog gezonder is.

Eiwit 11g
Koolhydraten 53g
Vet 12g
Vezel 53g
Calorieën 359 kcal

2. Broodje vegetarische shammi
Vegetarische shammi sandwich is een ander gezond genot gemaakt met meergranenbrood en gevuld met talloze groenten zoals sla, tomaten, uien, groene paprika’s en komkommers.

Eiwit 15g
Koolhydraten 63g
Vet 6g
Vezel 63g
Calorieën 365 kcal

3. Vegetarisch genot
Veggie Delight bestaat uit de voedzame combinatie van verse sla, tomaten, komkommers, uien, olijven en omwikkeld met meergranenbrood dat rijk is aan voedingsvezels, waardoor het nuttig is bij het voorkomen van spijsverteringsproblemen en obstipatie.

Eiwit 9g
Koolhydraten 46g
Vet 3g
Vezel 47g
Calorieën 242 kcal

4. Broodje kipplak
De broodje kipschijfjes bevat plakjes kip, een uitstekende eiwitbron die weefselherstel en spiergroei bevordert. Ze zijn ook qua voedingswaarde verpakt met sla, tomaten, uien, groene paprika’s en komkommers.

Eiwit 23g
Koolhydraten 37g
Vet 23g
Vezel 2g
Calorieën 290 kcal

De beste en slechtste Subway-toppings

Toppings zijn de extra laag van verrukking, meestal een saus of stukjes voedsel die bovenop de eigenlijke maaltijd worden toegevoegd om wat extra smaak en smaak aan de totale maaltijd toe te voegen. Als je twijfelt of Subway gezond is, moet je rekening houden met de toppings die ze bestellen voor hun subs of wraps. Subway biedt een bundel topping-opties, variërend van komkommers, paprika, spinazie, sla, chipotle, ranch en nog veel meer. Niet al deze toppings worden echter als gezond beschouwd en je moet voorzichtig zijn met waar je voor kiest, zodat je jezelf kunt voorzien van de gezondste maaltijden. Hieronder vindt u de lijst met de beste en slechtste Subway-toppings.

Beste Subway-beleg

1. Spinazie: Het gehalte aan spinazie is rijk aan ijzer, vitamine C en E, kalium en magnesium. Het is ook bekend dat de bladverrukking verschillende gezondheidsvoordelen biedt, zoals het verlagen van de bloedsuikerspiegel, het stimuleren van de gezondheid van ogen en botten, en ontstekingsremmende eigenschappen heeft.

2. Sla: Een andere groene topping van sla is rijk aan bètacaroteen (vitamine A), dat verantwoordelijk is voor een aanzienlijke bevordering van de gezondheid van ogen, botten en huid. Ze zijn ook een goede bron van vitamine C en K en beschikken over hydraterende eigenschappen.

3. Tomaten: Tomaten zijn niet alleen lekker en verfrissend, maar bevatten ook antioxidanten die verschillende ziekten kunnen helpen bestrijden. Ze zijn ook rijk aan lycopeen, het bestanddeel dat kanker kan helpen voorkomen, de gezondheid van het hart kan bevorderen en kan beschermen tegen zonnebrand.

4. Avocado: Avocado’s bevatten weinig koolhydraten en hebben ook een lage GI, waardoor ze een gezonde en perfecte optie zijn om een ​​gezond gewicht te behouden. Ze zijn rijk aan enkelvoudig onverzadigde vetten en zijn een goede bron van vezels die het verzadigingsgevoel bevorderen en overeten tegengaan.

Slechtste Subway-toppings

1. Chipotle zuidwestelijke dressing: Chipotle bestaat uit een overvloed aan pepers die onze darmgezondheid ernstig kunnen belemmeren. Het natriumgehalte van deze topping is bovendien ongelooflijk hoog, waardoor het een ongezonde keuze is.

2. Ranchdressing: Hoewel ranchdressing een geweldige smaak heeft, bevat het een grote hoeveelheid verzadigde vetten en natrium. De inname van overtollige verzadigde vetten kan het lipidenprofiel verhogen en leiden tot hartziekten of zelfs een beroerte. Natrium is nog een ander bestanddeel waarvan het teveel de bloeddruk kan verhogen en hartcomplicaties kan veroorzaken.

3. Kaas: Kaas is een goede bron van eiwitten en calcium. Ze zijn echter ook rijk aan verzadigde vetten en zout, waardoor ze schadelijk zijn voor de algehele lipidenprofielen en de gezondheid van het hart.

4. Pepperoni: Pepperoni bestaat uit rood vlees, wat extreem ongezond is voor onze algehele gezondheid. Rood vlees kan het cholesterolgehalte in ons lichaam verhogen, waardoor hartgerelateerde problemen en beroertes kunnen ontstaan.

De beste en slechtste Subway-sauzen

De sauzen van Subway staan ​​erom bekend dat ze elke maaltijd een goede smaak en smaak geven. Sommige sauzen zijn echter alleen maar lekker van smaak en voegen geen voedingswaarde toe aan je lichaam. Sauzen zoals ranch-, mayonaise- of uiensaus bevatten suiker en worden mogelijk niet als een gezonde optie beschouwd. Aan de andere kant bevatten marinara-, rode chili- en barbecuesauzen weinig calorieën en kunnen ze worden geconsumeerd ondanks dat ze onze gezondheid belemmeren. Hieronder vindt u de lijst met de beste en slechtste Subway-sauzen waar u kennis van kunt nemen.

Beste Subway-sauzen

1. Mosterd: Mosterd is een van de lekkerste opties op het Subway-menu en zit ook boordevol antioxidanten, vitamines en mineralen. Omdat ze ook mosterdzaad bevatten, is het ook rijk aan fytochemicaliën waarvan wordt gezegd dat ze potentiële kankerbestrijdende eigenschappen hebben.

2. Rode wijnvinaigrette: De Rode Wijnvinaigrette is arm aan verzadigde vetten en cholesterol. Omdat het rode wijn bevat, heeft het voordelen bij het bevorderen van een gezond hart en het reguleren van de bloedsuikerspiegel.

3. BBQ-saus: De azijn in de barbecuesaus draagt ​​bij aan de zuurgraad, terwijl het suikergehalte neigt naar de zoetheid. Naast dat het een heerlijke mix is, is de saus ook extreem vetarm.

4. Honingmosterd: De Honingmosterdsaus is gemaakt met een uitstekende mix van honing, Dijon-mosterd en kruiden. Het is een gezonder alternatief voor andere sauzen die minder calorieën bevatten en weinig verzadigde vetten bevatten. De mosterdzaadjes voegen ook de rijkdom aan antioxidanten toe die kunnen helpen bij het bestrijden van vele ziekten.

Slechtste Subway-sauzen

1. Zoete ui-teriyakisaus: De zoete uiensaus, hoe heerlijk ook, bevat veel toegevoegde suikers en is niet goed voor de gezondheid. De consumptie van grote hoeveelheden toegevoegde suikers kan leiden tot gewichtstoename en ook het risico op hartziekten, diabetes type 2 en zelfs sommige vormen van kanker verhogen.

2. Normale mayonaise: In slechts 14 gram portie zijn er 100 calorieën aanwezig in mayonaise. Ze zijn ook rijk aan verzadigde vetten, die beide schadelijk zijn voor de algehele gezondheid van een individu.

3. Amerikaanse kaas: De American Cheese heeft een ongelooflijk hoog natriumgehalte. In slechts 11 gram Amerikaanse kaas zit 210 mg natrium. Het hoge natriumgehalte kan de bloeddruk verhogen en risico op hartgerelateerde complicaties geven.

4. Boerderij: Het suikergehalte in ranchsaus is aanzienlijk hoger, wat het ongezond maakt en tot gewichtstoename kan leiden. Ze zijn ook rijk aan calorieën.

Belangrijkste leerpunten

“Is Subway eigenlijk gezond” of “Is Subway gezond eten” zijn enkele veelgestelde vragen die we tegenkomen als we eraan denken om uit eten te gaan bij Subway. De bekende fastfoodketen Subway staat bekend om zijn sandwiches en wraps. Zoals bij de meeste fastfoodketens zijn er gezondheidsproblemen verbonden aan het menu. Hoewel er bij Subway opties beschikbaar zijn die als ongezond kunnen worden beschouwd, zoals subs met veel brood, vleeswaren of overmatige dressings. Voedingsmiddelen die toppings met veel vet, toegevoegde suikers en sauzen met een slechte voedingswaarde bevatten, worden als ongezond beschouwd. Er zijn echter opties beschikbaar bij Subway waarbij een verscheidenheid aan groenten, magere eiwitten en andere gezonde lekkernijen worden gevuld. Het belangrijkste is dat Subway de mogelijkheid biedt om uw eigen maaltijden aan te passen. Hierdoor kunt u uw maaltijd voedzaam maken door kennis te hebben van de voedingswaarden van alle producten en door de portiegrootte aanzienlijk te kiezen. Om de vraag te beantwoorden of Subway gezond is, kan het antwoord enigszins ja zijn, op voorwaarde dat je ongezonde toppings en sauzen vermijdt.

Referenties

“Voor adolescenten is Subway-eten misschien niet veel gezonder dan McDonald’s, zo blijkt uit een UCLA-studie.” 2023. UCLA Gezondheid. https://www.uclahealth.org/news/subway-food-may-not-be-much-healthier-than-mcdonalds.

Hamblin, Jacobus. 2013. “Studie: Subway-sandwiches zijn erger dan we denken.” De Atlantische Oceaan. https://www.theatlantic.com/health/archive/2013/05/study-subway-sandwiches-are-worse-than-we-think/276244/.

Veelgestelde vragen

1. Wat moet ik overslaan in de metro als ik gezond wil eten?

Subway biedt de mogelijkheid om uw eigen maaltijden aan te passen, zodat u zelf de gezondste kunt maken. Als u bij Subway eet, wordt aanbevolen om maaltijden met vleeswaren of maaltijden met veel brood te vermijden, en ook om overmatige dressings en toppings te vermijden. Sauzen met veel suiker, zoals ranchsaus, mayonaise en uiensaus, zijn enkele van de opties waar men vanaf moet blijven. Nu weet je het antwoord op de vraag: is Subway gezond?

2. Wat zijn de gezonde opties om uit te proberen bij Subway?

Wanneer we uit eten gaan, vragen we ons af: is Subway gezond? Nou, je kunt het halen. Meergranen platbrood is de gezondste optie als je bij Subway een broodje gaat eten. Er wordt voorgesteld om te kiezen voor een maaltijd van 6 inch in plaats van die van 12 inch. Het kiezen van magere eiwitten zoals kip of tonijn verdient de voorkeur. Groentenverrukking, paneer tikka sub, kip teriyaki zijn enkele van de gezonde opties bij Subway.

3. Is de metro gezond?

Velen van ons denken na over de vraag: is Subway gezond? Laten wij het voor u beantwoorden. Hoewel er bij Subway genoeg ongezonde opties zijn, zoals de sauzen met toegevoegde suikers, bewerkte vleeswaren.

4. Welk broodje is het gezondste in Subway?

Groenten verrukken met hun lage caloriegehalte en zijn gevuld met de voeding van veel groenten en kunnen worden beschouwd als een van de gezondste sandwiches in Subway. Kip in rotisseriestijl kan ook als een van de gezondste opties worden beschouwd, vooral in het niet-vegetarische gedeelte.

5. Is Subway gezonder dan McDonald’s?

Het antwoord op uw vraag: is Subway zelfs gezonder dan McDonald’s, tot op zekere hoogte kan dat ja zijn. De vullingen in metrosandwiches en wraps zijn aan de vegetarische kant hoger dan die van McDonald’s. Wat nog belangrijker is, Subway biedt de mogelijkheid om uw maaltijden aan te passen, waardoor u de overhand krijgt om uw maaltijden voedzamer te maken met alle beschikbare opties.

6. Welk Subway-brood is het gezondst?

Het meergranen platbrood is het gezondste Subway-brood omdat het een grote voedingswaarde heeft. Ze bieden 4 gram vezels in elke portie van 15 cm, waardoor het vezelgehalte van uw maaltijd toeneemt. Nu heb je misschien je antwoord op de vraag: “Is de metro eigenlijk gezond?”

7. Welke Subway-topping is het gezondst?

Komkommers, tomaten, uien en sla behoren tot de gezondste toppings in de metro, omdat ze rijk zijn aan essentiële vitamines en mineralen die de gezondheid van het hart kunnen bevorderen en de bloedsuikerspiegel op peil kunnen houden, waardoor de gezondheid van huid, ogen en botten wordt verbeterd.

8. Welke Subway-saus is het gezondst?

Als we verder nadenken over “is het eten van de metro gezond?”, escaleren de twijfels tot het kiezen van de gezondste sauzen. Rode wijnazijn of olijfolie kan worden beschouwd als een van de gezondste opties voor sauzen bij Subway. Ze zijn rijk aan antioxidanten en bevatten onverzadigde vetten die hartvriendelijk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *