Press ESC to close

Blijf thuis, blijf fit met Lasta Fitness Tab!

Nieuws updates

Echt welzijn is niet mogelijk zonder dagelijkse fysieke activiteit.

Dus we zijn er klaar voor om dat voor je te doen met onze nieuwe bibliotheek met thuistrainingen!

Ons fitnessteam heeft een hele bibliotheek met trainingen met weinig tot geen apparatuur ontworpen, geschikt voor beginners, maar toch uitdagend genoeg om je te laten zweten en extra calorieën te verbranden.

Wat zit daar in?

Er zijn verschillende soorten oefeningen gebaseerd op klassieke yoga, pilates en functionele trainingstechnieken, maar met de persoonlijke toets van ervaren trainers.

Muur pilates

Wandpilates-trainingen combineren krachttrainingen voor de kern, rug, armen en benen met een grote focus op een goede ademhaling en vorm. Deze stijl is perfect om je spieren sterker te maken, slanker te worden en je buik platter te maken. Het zijn de techniek en de ademhaling die ervoor zorgen dat u sterker wordt terwijl u tijdens de training uw diepe spieren gebruikt. Niet de dure apparatuur. Het enige wat je nodig hebt voor verbluffende resultaten is je telefoon, matje en een muur.

Stoelyoga

Als je maar vijf minuten pauze hebt op je werk, je stijf en overweldigd voelt en je wilt opfrissen, open dan geen TikTok, maar doe wat stoelyoga. Met korte en gemakkelijke yogaworkouts die u achter uw bureau kunt doen, voelt u zich direct beter en warmt u uw rugspieren en gewrichten op. Stoelyoga is de beste manier om naadloos beweging toe te voegen aan een sedentaire levensstijl. Dus als je niet weet waar je moet beginnen, begin dan met stoelyoga.

Pilates op bed

Je denkt misschien dat pilates in bed de gemakkelijkste stijl is om te ontspannen voordat je naar bed gaat, maar laat je niet misleiden door de locatie. Gezellige, maar behoorlijk intense pilatestrainingen in bed richten zich vooral op je buikspieren en bilspieren. Dus als je de perfecte zandlopervorm wilt en worstelt met motivatie, start dan een bedpilates-oefening en volg deze direct in je bed. Je kunt zelfs je favoriete serie laten meespelen.

Muuryoga

Dit is de meest ‘feel good’-stijl van de Lasta-trainingscollectie. Toch niet de gemakkelijkste. Muuryoga is een leuke en flatterende manier om je lichaam uit te dagen om balans en flexibiliteit te ontwikkelen. Het gaat allemaal om verbinding maken met je lichaam, de capaciteiten ervan verkennen en leren vertrouwen op je gevoel. Deze trainingen zijn gericht op een gezonde en gelijkmatige spierbetrokkenheid, het loslaten van spanning en pijnverlichting.

Stoel pilates

Nog een mogelijkheid om te bewegen tijdens uw kleine pauze. Je vraagt ​​je misschien af ​​wat het verschil is tussen stoelyoga en stoelpilates en daar ga je: stoelpilates is fysiek intensiever. Terwijl stoelyoga je geest en lichaam helpt opnieuw op te starten en stress en spierspanning weg te blazen, is stoelpilates een manier om wat spieren op te bouwen. Word elke dag sterker met korte stoelpilates-trainingen!

Functionele thuistrainingen

Als je verwacht dat deze stijl iets traditioneels is, dan heb je helemaal gelijk! Functionele thuistrainingen combineren klassieke krachttraining met alleen lichaamsgewicht en unieke variaties buiten het scherm. U raakt dus gewend aan de techniek en kunt het tempo gemakkelijk bijhouden. Soms zullen we u echter nog steeds verrassen. Heb je ooit staande crunches geprobeerd? Nee? Dan is het de hoogste tijd om!

En binnenkort komen er nog veel meer stijlen en uitdagingen!

Voor al deze trainingen hebben we een agenda bijgehouden om de meest effectieve oefeningen te verzamelen met de minste benodigde apparatuur en om uw trainingservaring naadloos en leuk te maken. Ik hoop dat je ervan zult genieten!

Hoe kunt u de app verkrijgen?

Heeft u nog steeds geen Lasta-app? Dat is jammer! Ga naar je Play Market of App Store en download Lasta via onderstaande link.

Blijf gezond!