Press ESC to close

Hoe u gewicht kunt verliezen in uw dijen

Gewichtsverlies

Hoe u gemakkelijk en snel gewicht kunt verliezen in uw dijen en heupen

De reis van elke persoon om af te vallen is uniek omdat deze van veel verschillende omstandigheden afhangt. Deskundigen zijn het echter over één ding eens: het veranderen van de levensstijl en het vasthouden daaraan is een van de beste methoden om het gewenste gewicht te bereiken.

De enige manier om het percentage lichaamsvet in uw dijen en billen te verminderen, is door in totaal af te vallen. Dit kun je bereiken door een gezond dieet te combineren met lichaamsbeweging. Je voeding is echter veruit het meest cruciale element.

U moet minder calorieën consumeren en tegelijkertijd uw lichaam voorzien van alle voedingsstoffen die nodig zijn om vetverlies te bevorderen. Om af te vallen is het creëren van een calorietekort nodig, zoals dat ook wel wordt genoemd. Het tegenovergestelde is ook waar: sporten kan je helpen meer calorieën te verbranden en je benen sterker te maken!

Beide zijn nuttig, maar een uitgebalanceerd dieet is veel belangrijker.

Vermijd koolhydraten ’s nachts

Er wordt gedacht dat als je koolhydraten dichter bij het naar bed gaan eet, je minder tijd hebt om ze te verbranden, waardoor ze tijdens je slaap in vet worden omgezet. Maar dit is slechts een legende. In plaats van dik te worden, worden koolhydraten glycogeen en vervolgens opgeslagen in de spieren. Het lichaam zet het glycogeen later om in energie.

Het is niet nodig om uw inname van gezonde koolhydraten te verminderen; in plaats daarvan moet u ’s avonds bewerkte koolhydraten vermijden. Door ’s avonds complexe koolhydraten te eten, voel je je langer verzadigd.

Dus, hoe kun je snel dijvet verliezen? Bovendien kan overmatige voedselconsumptie leiden tot gewichtstoename; het is niet alleen een probleem met koolhydraten. Je moet voorzichtig zijn met het bedrag. Daarom kunt u alleen afvallen als u uw inname van koolhydraten ’s nachts vermindert, maar toch aanzienlijke porties eet.

Overweeg de soorten eiwitten die u eet

Het opbouwen en behouden van de gezondheid van uw lichaam, met name uw spieren, huid en botten, is sterk afhankelijk van de voedingseiwitten. Om een ​​gezond gewicht te bereiken of te behouden, is het dus ook van cruciaal belang om het in uw dieet op te nemen.

Elke persoon heeft verschillende eisen aan eiwitten. Uw leeftijd, de hoeveelheid spiermassa die u heeft, uw activiteitsniveau en andere factoren zullen allemaal van invloed zijn op hoeveel u nodig heeft.

Tussen de 25 en 35 gram eiwit kan slechts één keer worden opgenomen en gebruikt. Daarom is het raadzaam om, in plaats van een grote hoeveelheid eiwitten in één maaltijd te consumeren, deze over de dag te verspreiden.

Over het algemeen zou 10% tot 35% van de dagelijkse calorieën uit eiwitten moeten komen. Per gram eiwit zijn er 4 calorieën. Als u dagelijks 2.000 calorieën consumeert, moet u dagelijks 50 tot 175 gram eiwit opnemen.

Hoe u snel gewicht kunt verliezen in uw dijen en billen – 5 beste oefeningen

Heeft u overtollige spullen in uw kofferbak die u graag wilt verwijderen? Oefeningsmethoden die calorieën verbranden, zullen uw gewichtsverlies bespoedigen. Om de definitie van uw rugspieren te vergroten, voert u oefeningen met één beweging uit.

Om de kont te krijgen die je wilt, combineer je een gezond dieet met een trainingsroutine. Ten eerste moeten oefeningen 1 tot en met 5 op deze lijst worden uitgevoerd voor calorieverbrandende aërobe trainingen. Om kracht op te bouwen, combineer je ze vervolgens met trainingen 6 tot en met 10.

De volgende activiteiten zijn bedoeld om u te helpen:

 • de spiermassa vergroten
 • calorieën verbranden
 • verbeter het uiterlijk van uw dijen en billen
 • Om mensen te helpen hun gezondheid te verbeteren door middel van regelmatige lichaamsbeweging, bieden de Physical Activity Guidelines for Americans wetenschappelijk onderbouwd advies.

  De regels adviseren volwassenen om overdag meer te bewegen en minder te zitten. Bovendien raden ze aan om 75 tot 150 minuten aerobe, stevige activiteit of 150 tot 300 minuten matige aerobe oefeningen per week te doen. Dit moet over de week worden verspreid.

  U bent op de goede weg als u een uitgebalanceerd dieet combineert met frequente cardiovasculaire activiteit. Oefening helpt bij de vetverbranding en spieropbouw.

  Beschouw uw oefening als gewoon wandelen. U kunt beginnen met het verhogen van de intensiteit van uw wandelingen nadat uw verloskundige toestemming heeft gegeven. Zodra uw buikspieren hersteld zijn, kunt u weer gaan fietsen en joggen.

  Hoe je dunne dijen krijgt – probeer deze oefeningen eens:

  1. Neem de trap naar boven

  Volgens een studie gepubliceerd in het British Journal of Sports Medicine hadden zelfs bescheiden hoeveelheden traplopen een positieve invloed op de gezondheid van een groep jonge vrouwen.

  Elke keer liepen de vrouwen ongeveer twee minuten de trap op met een snelheid van 90 stappen per minuut. In de eerste week van de proef gingen ze op vijf verschillende dagen één keer per dag de trap op. Dat is slechts tien minuten beweging per dag, maar het is genoeg om een ​​verschil te maken.

  2. HIIT-trainingen

  Een reeks afwisselende oefeningen combineert intervaltraining met hoge intensiteit (HIIT) om een ​​snelle training te bieden. HIIT-trainingen van slechts vier minuten kunnen de conditie en gezondheid verbeteren. Om extra calorieën te verbranden, verlengt u die periode tot 20 of 30 minuten.

  3. Stap in yoga

  Yogaprogramma’s die snel bewegen, zoals kracht- of flowsessies, omvatten vaak trainingsroutines in HIIT-stijl voor een deel van elke oefening. Zoek naar een yogasessie met minimaal 15 of 20 minuten uitdagende, opeenvolgende houdingen die je laten zweten.

  3. Zithouding

  Probeer deze houding zonder de muur om het moeilijker te maken. In yoga staat dit bekend als de stoelhouding. Ga met je voeten op heupbreedte of iets dichterbij staan. Veeg je armen in een rechte lijn naar je oren. Neem dan langzaam plaats in uw luchtstoel. Zorg ervoor dat uw tenen nog steeds zichtbaar zijn voor uw knieën.

  4. Hardlopen

  Hardlopen is een uitstekende oefening om gewicht te verliezen over het hele lichaam. Bovendien geeft het de dijen en billen een meer gedefinieerde vorm door de been- en bilspieren te versterken.

  Hardlopen verbrandt meer calorieën dan wandelen, waardoor het beter is om af te vallen. Uit onderzoek blijkt dat mensen met een gemiddeld fitnessniveau 372,54 calorieën verbrandden tijdens het lopen over 1600 meter en 471,03 calorieën tijdens het hardlopen.

  Maken squats je dijen kleiner: de mening van experts

  Squats zouden een van de vele oefenplannen moeten zijn als je wilt afvallen. Squats stimuleren de afgifte van hormonen die de ontwikkeling van vetvrije massa over uw hele lichaam ondersteunen wanneer ze worden opgenomen in een krachttrainingsprogramma voor het hele lichaam. Bovendien verbrandt droge spiermassa gedurende de dag meer calorieën dan vet, dus als je er meer van hebt, wordt het afvallen eenvoudiger.

 • Volgens Harvard Health Publishing is de squat een van de beste trainingen om het onderlichaam te versterken en een sedentaire levensstijl te bestrijden. Deze beweging bootst dagelijkse bewegingen na, waaronder staan, zitten en in en uit een auto of stoel stappen, waardoor het redelijk praktisch is.
 • Zoals je misschien hebt gemerkt, bouwen sommige mensen sneller spiermassa op dan anderen. Volgens Columbia University heeft genetica een grote invloed op de hoeveelheid spiermassa die je door oefening verkrijgt.
 • U hoeft zich geen zorgen te maken dat het uitvoeren van squats uw benen dikker zal maken als het uw doel is om slankere dijen te hebben, ondanks wat veel dames denken dat zou gebeuren. Volgens de National Academy of Sports Medicine missen vrouwen de hoeveelheden groeihormoon en testosteron die mannen in staat stellen om op te stapelen.
 • Er zijn af en toe meer dan een paar squats nodig om je dijen merkbaar dunner te maken. Om de gewenste resultaten te verkrijgen, moet je in plaats daarvan consequent squats uitvoeren.

  In uw krachttrainingsprogramma adviseren deskundigen om twee of drie keer per week minstens één set van twaalf herhalingen van elke oefening uit te voeren. Als gevolg hiervan zou u binnen twee tot drie weken meer gedefinieerde en strakkere dijen moeten zien.

  Squats kunnen worden verbeterd door ze te combineren met andere oefeningen voor het opbouwen van de dijen. Oefeningen zoals lunges, deadlifts en steps worden aanbevolen. Om uw dijen de tijd te geven om te herstellen en weer op te bouwen, laat u ze tussen de trainingen door minimaal één dag rusten.

  Hoe krijg je magere benen zonder spieren op te bouwen?

  Het is mogelijk om strakkere benen te krijgen zonder spieren op te bouwen. De sleutel ligt in het begrijpen welke oefeningen het beste zijn voor het hervormen van de beenspieren zonder bij te dragen aan de spiergroei.

  Neem intervaltraining met hoge intensiteit (HIIT) op in uw trainingsregime, omdat het zowel aerobe als krachttraining combineert, waardoor u uw hartslag kunt verhogen terwijl u afslankt en sterker wordt.

  Kies oefeningen voor het onderlichaam die zich richten op het gebruik van lichaamsgewicht en kleine uitbarstingen van explosieve bewegingen zoals springen, springen en springen, omdat deze de spieren met minimale weerstand zullen activeren.

  Voeg daarnaast squats en lunges toe, die zich richten op een grotere spiergroep. Naast lichaamsbeweging kan het eten van voedzaam voedsel zoals havermout, eieren, amandelmelk en quinoa helpen de honger op afstand te houden en tegelijkertijd dunne benen te krijgen.

  Concentreer u op gewoonten in plaats van op snelle oplossingen voor de korte termijn, omdat deze essentieel zijn voor het creëren van langdurige resultaten. Deze combinatie van regelmatige lichaamsbeweging, variërend van HIIT-trainingen tot geïsoleerde oefeningen, in combinatie met gezond eten, zal leiden tot benen die er sterk en toch slank uitzien.

  Hoe u de achterkant van de dijen kunt versterken – U moet nog steeds het volgende doen om de gewenste look te bereiken:

 • Consumeer een dieet dat rijk is aan onbewerkte voedingsmiddelen.
 • Wandelen en dagelijkse cardio zijn LISS-oefeningen (low-intensity steady state) (30 minuten)
 • Bijna dagelijks stretchen is bijna net zo belangrijk als sporten.
 • Neem minstens twee keer per week deel aan trainingen met hoge intensiteit (HIIT).
 • Stel dat u grote dijen heeft en uw benen wilt afslanken tijdens krachttraining. Misschien wilt u de hoeveelheid zwaar tillen die u doet, verminderen. Het zal een uitdaging zijn om de spieren in die benen te verliezen, zolang je doorgaat met het heffen van gewichten of het uitvoeren van oefeningen waarvoor je benen nodig zijn.

  Zo eenvoudig is het. Je verliest geen spiermassa, ook al gebruik je bescheiden gewichten en voer je veel herhalingen uit. Hoewel je niet noodzakelijkerwijs spiermassa toevoegt, behoud je wel de spiermassa die je al hebt.

  Vermijd oefeningen waarbij je benen worden gebruikt, zoals klassieke squats, deadlifts, burpees en beenverzwaarde machines, als je niet wilt dat je benen groter lijken. Bovendien wilt u misschien wegblijven van trainingsdagen met alleen benen.

  Cardio

  Cardiotraining is een van de beste strategieën om slanke benen te krijgen zonder spiermassa toe te voegen. Maar niet alle aërobe trainingen zullen resulteren in magere benen; sommigen zullen spieren opbouwen. Als u weet welk type cardio u moet uitvoeren, kunt u uw doelen bereiken.

  Beste cardio-oefeningen voor magere benen:

 • Wielersport
 • Zwemmen
 • Lopen
 • Rennen
 • Trappenmeester
 • Hoe u magere benen krijgt: het beste voedsel om te eten

  U zult ontdekken dat uw levensstijl een lovenswaardige transformatie heeft ondergaan, die u nog jaren zult koesteren. Tenzij u er natuurlijk voor kiest om dit dieet naar de letter te volgen.

  In overeenstemming zijn met uw dieet is de beste manier om snel uw doel te bereiken. We hebben ervoor gezorgd dat uw dieetplan gevarieerd was om te voorkomen dat u te veel fastfood eet.

  Je zult meer dan blij en tevreden zijn als je dit doet met behulp van deze 10 krachtige voedingsmiddelen, de volgende keer dat je probeert je gloednieuwe rok te dragen of in die skinny jeans te glijden. Vertrouw ons.

  Sojaproducten

  Soja is je beste bondgenoot in de strijd om je dijen af ​​te slanken, omdat het je helpt spiermassa te winnen. Bovendien is soja een fantastische partner voor het afslanken van de dijen, omdat het weinig vet en eiwitten bevat.

  Granaatappel

  Granaatappels bevatten antioxidanten die u helpen uw doelstellingen voor gewichtsverlies te bereiken, waardoor ze een gezond alternatief zijn voor uw gebruikelijke drank. Granaatappel is een vrucht die in zijn geheel of uit sap kan worden gegeten, en de polyfenolen ervan helpen het extra vet in onze dijen te verminderen.

  Warm citroenwater

  U kunt denken aan het drinken van warm water met citroen als vervanging voor uw afhankelijkheid van koffie. Uw inspanningen om af te vallen zullen merkbaar toenemen zodra u uw dagelijkse koffie en suiker opgeeft ten gunste van citroen en heet water.

  Paneer

  Linolzuur, gevonden in paneer, is een vetzuur dat het vetverbrandingsproces van het lichaam versnelt. Je moet dit in hun dieet opnemen om te pronken met hun strakke dijen, omdat het hongergevoelens voorkomt.

  Spinazie En Broccoli

  Hoe snel dijbeenvet verliezen? Het duurt lang voordat de complexe koolhydraten in vetvrije broccoli zijn afgebroken. Het resultaat is dat u zich tevreden voelt en alleen eet wat u nodig heeft.

  Zalm

  Dit is een van je meest fantastische oplossingen om die geweldige dijen te krijgen. Omega-3-vetzuren, aanwezig in eiwitrijke vis, versnellen het gewichtsverlies. De consumptie hiervan is zowel rauw als gekookt mogelijk.

  Chia zaden

  De voedingsvezels van chiazaden helpen bij uw inspanningen om de omvang van uw dijen te verminderen. Zaden bevatten voedingsstoffen die u helpen uw doelstellingen voor gewichtsverlies te bereiken.

  Avocado

  Avocado is niet vetmestend en zit boordevol koolhydraatarme voedingsstoffen. Je ongezonde tussendoortjes kun je ruilen voor avocado’s als dagelijkse tussendoortje. Je dijen zullen binnenkort dramatisch beginnen te veranderen.

  Yoghurt

  Het beste gebruik van yoghurt is het vervangen van een deel van uw normale dieet. Yoghurt helpt bij snel vetverlies en kan u helpen de grootte van uw dijen onder controle te houden.

  Bloemkool

  Het feit dat bloemkool veel vezels en weinig koolhydraten bevat, is fantastisch nieuws voor je dijen. Omdat het een tijdje duurt om op bloemkool te kauwen, voelt u zich bovendien langer vol en is de kans kleiner dat u meer eet.

  Hoe u gewicht kunt verliezen in uw dijen met deze eenvoudige tips

  Een persoon moet minder calorieën consumeren dan hij verbruikt om af te vallen. Dit noemen we een calorietekort. Een persoon heeft bijvoorbeeld een tekort van 3.500 calorieën nodig om 1 pond af te vallen.

  Een gemakkelijke manier om dit te doen is door portiecontrole te oefenen. Onderzoek benadrukt hoe cruciaal het is om de portiegroottes onder controle te houden om het calorieverbruik te verminderen en gewichtstoename te voorkomen.

  Eenvoudige methoden om vol te blijven terwijl u een gezond dieet volgt, zijn onder meer:

 • veel vezelrijk voedsel consumeren, zoals fruit, groenten, bonen en linzen
 • het consumeren van magere eiwitbronnen, zoals vis, tofu en linzen
 • het opnemen van gezonde vetbronnen in maaltijden, zoals olijven, amandelen, zaden en avocado
 • het vermijden van afhaalmaaltijden en bewerkte voedingsmiddelen
 • het vermijden van suikerhoudend voedsel en dranken
 • vervanging van volkoren tegenhangers van geraffineerde koolhydraten (zoals witbrood, witte pasta of witte rijst) (volkorenbrood, bruine pasta of bruine rijst)
 • wat water drinken voor de maaltijd
 • traag kauwen van de maaltijd
 • Conclusie: Je kunt gemakkelijk afvallen van je dijen zonder te zweten!

  Als je op zoek bent naar een manier om je dijen af ​​te slanken zonder al te veel moeite te doen, dan is er goed nieuws!

  Hoe dunne dijen krijgen? U kunt gewicht verliezen op uw dijen zonder zelfs maar het minste zweet te breken. Het enige dat u hoeft te doen, is een paar eenvoudige wijzigingen aanbrengen.

  Begin met het verminderen van suikerhoudende snacks en vervang ze door gezondere opties zoals fruit en noten. Neem ook krachttraining op in uw trainingsroutine, omdat deze vasculaire modus de vetverbrandingsefficiëntie in het lichaam helpt verhogen.

  Drink ten slotte de hele dag voldoende water. Dit zal helpen uw eetlust onder controle te houden terwijl uw stofwisseling hoog blijft. Met deze eenvoudige tips krijg je in een mum van tijd strakkere, slankere dijen!