Press ESC to close

Inspirerende succesverhalen over gewichtsverlies ontdekken met Lasta’s competitie

Nieuws updates

Zet de eerste stap op weg naar het bereiken van uw droomlichaam door over twee weken, 1 mei, deel te nemen aan onze Lasta-uitdaging voor gewichtsverlies. We kunnen niet wachten om te horen over al je harde werk, toewijding en vooruitgang in de richting van het bereiken van je droomlichaam. Veel succes aan iedereen die meedoet aan de wedstrijd!

Deel uw verhaal en inspireer anderen!

Geweldig! Het delen van inspirerende succesverhalen kan anderen motiveren die ook op weg zijn naar een gezondere levensstijl. Of het nu gaat om afvallen, een gezonder dieet volgen, resultaten van intermitterend vasten of het starten van een fitnessroutine, elke kleine stap naar een gezonder leven telt.

Als jij of iemand die je kent een succesverhaal heeft, horen wij dat graag! Vertel ons over de uitdagingen waarmee u te maken kreeg, de veranderingen die u heeft aangebracht en de resultaten die u heeft behaald.

Had u een specifieke strategie of aanpak die voor u werkte? Ben je onderweg tegenslagen tegengekomen en hoe heb je die overwonnen?

We zijn geïnteresseerd in verhalen van mensen van alle leeftijden, geslachten en achtergronden. Of u nu 10 of 100 pond bent afgevallen of eenvoudigweg veranderingen in uw levensstijl heeft aangebracht die uw algehele gezondheid en welzijn hebben verbeterd, wij willen uw gewichtsverliesresultaten vieren en anderen inspireren om hetzelfde te doen!

Wacht niet langer – doe mee aan onze gewichtsverliesuitdaging met prijzen!

Heeft u een inspirerend verhaal over gewichtsverlies? Wij willen het horen! Vanaf 1 mei lanceren we over twee weken een wedstrijd en nodigen we iedereen die hun doelstellingen voor gewichtsverlies heeft bereikt uit om hun reis met ons te delen.

Hoe kan ik deelnemen?

We hebben het supergemakkelijk voor je gemaakt om aan de wedstrijd deel te nemen! Het enige dat u hoeft te doen, is uw unieke succesverhaal over afvallen met ons delen.

Je kunt het mailen naar [email protected] of deel het als bericht of verhaal op Instagram en tag ons zodat wij het kunnen zien. Zorg ervoor dat u foto’s of video’s bijvoegt die uw reis helpen illustreren.

Ons juryteam beoordeelt alle inzendingen en selecteert de drie beste winnaars van deze afslankwedstrijd!

Gewichtsverliesuitdaging met geld – waarom niet meedoen?

Opwindend nieuws! We willen deelname aan onze succesverhaalwedstrijd over afvallen nog lonender voor u maken. Je krijgt niet alleen de kans om anderen te inspireren met jouw verhaal, maar we geven ook een aantal fantastische prijzen weg aan onze top drie winnaars:

? $ 200 geldprijs en Premium-abonnement voor 3 maanden

? Premium-abonnement voor 3 maanden

? Premiumabonnement voor 1 maand

Maar dat is niet alles! Als u meedoet aan de afslankwedstrijd, krijgt u ook een unieke kans om op onze website te worden vermeld en uw succesverhalen met de wereld te delen. Stel je voor dat je anderen inspireert die misschien moeite hebben met afvallen – het is een kans om echt een verschil te maken in iemands leven!

Dus waar wacht je op? Dien uw succesverhaal over gewichtsverlies in en maak kans op deze fantastische prijzen!

Deel uw verhaal, ontgrendel gezondheid en welzijn!

De uiterste datum voor indiening is 1 juni 2023, dus zorg ervoor dat u van deze gelegenheid gebruik maakt en stuur ons uw verhaal vóór de deadline.

Opmerking: neem gerust contact op als u meer hulp of ideeën nodig heeft. Wij zijn hier om te helpen. 🙂

Veel succes met deze geweldige uitdaging voor gewichtsverlies!