Press ESC to close

Is Lasta gratis te gebruiken? Ontdek het precies

Nieuws updates

De wereld van wellness-apps is een bloeiende industrie, omdat we ons allemaal bewuster zijn geworden van onze gezondheid en welzijn. Onder de vele wellness-apps die er zijn, valt vaak één naam op: Lasta.

Sinds de lancering heeft Lasta de harten van gezondheidsliefhebbers over de hele wereld veroverd met zijn interactieve en alomvattende welzijnsaanpak. Eén vraag komt echter vaak in de hoofden van gebruikers naar voren: is de Lasta-app gratis te gebruiken? Laten we dit mysterie voor je ontrafelen.

Uw eerste stap: Lasta gratis uitproberen of niet?

Voordat we onderzoeken of Lasta volledig gratis is, is het belangrijk op te merken dat de app een gratis download en een gedetailleerde quiz biedt om jouw ideale vastenplan samen te stellen. Maar er is echter een premium-upgrade nodig om de Lasta-ervaring volledig te benutten.

 • Lasta heeft een 30 dagen geld-terug-garantie om uw match met de app te controleren!
 • Tijdens deze periode kunt u zich verdiepen in verschillende app-secties, waaronder gepersonaliseerde welzijnsprogramma’s, ondersteuning op het gebied van de geestelijke gezondheidszorg, fitness-tracking en dieetplannen. U kunt via de app ook in contact komen met welzijnsexperts, waardoor dit digitale platform een ​​menselijk tintje krijgt.

  Het doel van deze betaalde proefperiode is om u de vele mogelijkheden te laten ontdekken die Lasta biedt. Of u nu op zoek bent naar manieren om uw slaap te verbeteren, stress te beheersen of een nieuwe fitnessroutine te vinden, u kunt het allemaal ontdekken tijdens de betaalde gratis proefperiode van Lasta met alle mogelijke functies en mogelijkheden!

  Is er een gratis versie van Lasta – Doe een quiz

  Lasta Quiz functioneert op dezelfde manier als een professionele voedingsdeskundige en begeleidt u door een gedetailleerd onderzoek om de optimale voedingsstrategieën vast te stellen voor het bereiken van uw gezondheidsdoelstellingen. In de quiz kan worden gevraagd of u kilo’s wilt kwijtraken, uw fysieke conditie wilt verbeteren of uw algehele welzijn wilt verbeteren. Bovendien heeft u binnen de quiz de mogelijkheid om uw favoriete maaltijdplan, fitnessniveau, enz. te selecteren.

  Op basis van uw antwoorden genereert het systeem vervolgens een persoonlijk, gedetailleerd maaltijd- en vastenplan dat is afgestemd op uw specifieke behoeften en voorkeuren!

  Nadat deze proefperiode is afgelopen, vragen veel gebruikers zich af of ze gratis van de Lasta-services kunnen blijven genieten.

  Om het volledige potentieel van Lasta te benutten, kunt u echter overwegen om te upgraden naar de premiumversie. Als premiumgebruiker heeft u toegang tot gepersonaliseerde dieet- en fitnessplannen, diepgaande gezondheidsanalyses en één-op-één consulten met welzijnsexperts. Bovendien heb je ook toegang tot de steeds groter wordende bibliotheek met mindfulness-oefeningen, ontspanningsmuziek en slaapverwekkende geluiden.

  Welke mogelijkheden biedt het Lasta-abonnement?

 • Mindful eten
 • 30-daags psychologisch programma gebaseerd op Cognitieve Gedragstherapie
 • Intermitterend vasten persoonlijk plan
 • Cursus vasten
 • Aanpasbaar maaltijdplan
 • Watertracker
 • Gewicht tracker
 • Stappenteller
 • Stemmingstracker
 • Receptenbibliotheek in de app
 • En meer!
 • EINDELIJK

  Kortom, is Lasta gratis? Het biedt inderdaad een gratis download en quiz om uw persoonlijke programma te voltooien, maar om het volledige potentieel ervan te benutten, wilt u misschien de premium-versie overwegen. Vergeet niet dat de beste investering die u ooit kunt doen, in uw gezondheid is.

  Lasta is ontworpen om u te helpen uw welzijnsmanier te beginnen en te behouden. Probeer de gratis download eens, verken de app en kijk hoe deze aansluit bij uw welzijnsbehoeften en -voorkeuren.

  Nu het mysterie eindelijk is ontrafeld, kunt u uw wellnessreis met Lasta een vliegende start geven. Je lichaam en geest zullen je er dankbaar voor zijn!