Press ESC to close

Lasta versus. Verlies het recensie

Lasta versus

Verlies het-app

De Lose It-app is een van de beste apps voor gewichtsverlies op de markt, met in totaal 112.754.632 kilo verloren door zijn leden. De app voor gewichtsverlies is vermeld op People and Women’s Health en kreeg een enorme aanhang op sociale media met meer dan 170.000 likes op Facebook.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Boston, Massachusetts. Teague begon af te vallen omdat hij op zoek was naar een gemakkelijke manier om mensen te helpen hun gezondheids- en gewichtsverliesdoelen te bereiken door de maaltijden en calorieën gedurende de dag bij te houden.

Nu hij de basisprincipes van deze app voor het bijhouden van maaltijden heeft geleerd, gaan we eens kijken naar enkele hoogtepunten van de keuze voor de Lose It-app als zijn dinergenoot.

Hoogtepunten:

 • Een eenvoudig te gebruiken app om gewichtsverlies en calorieën/maaltijden bij te houden
 • Lose It Basic is volledig gratis te downloaden
 • Lose It Premium kost $ 3 per maand en biedt nog meer community-monitoring- en ondersteuningstools
 • Intermitterende vasten-tracker
 • De slimme camerafunctie scant streepjescodes van voedsel om toe te voegen aan uw dagelijkse voedsellogboek
 • Goedkoop in vergelijking met andere afslankprogramma’s zoals WW of Noom
 • Handige handleidingen op de Lose It-website
 • De website deelt succesverhalen over gewichtsverlies van andere gebruikers.
 • Lose It Premium synchroniseert met andere gezondheidsgerelateerde apps om een ​​overzicht te krijgen van uw doelen
 • Lose It App-recensie

  Afvallen kan verwarrend zijn, en er zijn door de jaren heen veel trends in de dieetwereld geweest. Een succesvolle methode die veel mensen gebruiken, is het bijhouden van maaltijden en calorieën op één plek om verantwoording af te leggen over uw doelen. Dit is precies wat de Lose It-app doet. Er zijn twee verschillende versies beschikbaar om te downloaden.

  Verlies het basisoverzicht

  Wil je alvast een voorproefje krijgen van de Lose It-app en zien waar het allemaal om draait, zonder je portemonnee te openen? Lose It Basic Edition is gratis te downloaden op Apple- en Android-apparaten. Het heeft enkele effectieve eigenschappen om maaltijden en calorieën gedurende de dag bij te houden.

  Met de Lose It Basic-app kunt u essentiële informatie invoeren, zoals uw gewicht en verschillende gezondheids- of gewichtsverliesdoelen. Het zal u helpen de calorieën van uw maaltijden en de verbrande calorieën tijdens het sporten bij te houden.

  Voor wie onderweg eet of iets uit de winkel pakt waar een barcode op staat, heeft Lose It Basic ook een barcodescanner. Dit is een geweldige manier om de snelle snackregistratie te vereenvoudigen. Het is ook een app voor intermitterend vasten.

  Je kunt ook een gemeenschapsgevoel ervaren met Lose It Basic, omdat je toegang hebt tot hun Facebook- en Twitter-communities. Dit kan handig zijn voor mensen die graag in contact komen met andere gebruikers en willen horen over hun afslanktrajecten. Lose It Basic Edition is gratis en kan worden gedownload naar uw elektronische apparaat.

  Verlies het Premium recensie

  De Lose It Premium-versie van de afslankapp heeft dezelfde functies als Lose It Basic, maar met extra functies. Lose It Premium heeft een watertracker. De app kan u zelfs herinneringen sturen als u uw hydratatiedoel voor die dag niet haalt.

  Met het bijhouden van maaltijden en calorieën heeft Lose It Premium een ​​algoritme dat u waarschuwt voor eventuele essentiële patronen die verschijnen. Dit kan een nuttig inzicht zijn in uw eetgewoonten en doelstellingen voor gewichtsverlies.

  Lose It Premium heeft ook de functionaliteit om verbinding te maken met andere gezondheidsgerelateerde apps. Wil je hem koppelen met Apple Health of Fitbit, dan is dit bij Lose It Premium een ​​optie. De premiumversie van de app heeft ook een ruimte om je gedachten op te schrijven en een andere met toegang tot veel gezonde recepten. U kunt zelfs een wekelijks rapport per e-mail ontvangen waarin uw reis naar uw doelstellingen voor gewichtsverlies en gezond eten wordt beschreven. De Lose It Premium-app kost momenteel $40 per jaar, wat neerkomt op zo’n $3 per maand.

  Lose It-app voor iPhone

  Lose It calorieteller-app waarmee u uw doel voor gewichtsverlies kunt bereiken. Download de app, stel uw doelen en houd uw voeding en lichaamsbeweging bij om af te vallen.

  Verlies het Premiumfuncties

 • Barcodescanner – Scan snel streepjescodes van voedsel of doorzoek onze database om bij te houden welk voedsel u heeft gegeten.
 • Snap It – Neem voedsel op door simpelweg een foto van uw eten te maken. Tik op het camerapictogram om voedsel net zo snel te volgen als het maken van een foto.
 • Nutriënten volgen: houd meer bij dan alleen calorieën, inclusief macro’s, eiwitten, water, koolhydraten, suikers, lichaamsafmetingen, slaapcycli en meer.
 • Synchronisaties van fitnessapps: Verbind trackers, apps en apparaten zoals Fitbit-trackers, Misfit-trackers, Fitbit-weegschalen, Garmin-trackers, Withings-weegschalen, Google Fit, Healthkit en meer.
 • Flexibele budgetten – Plan hoge en lage dagen om uw plan bij uw levensstijl te laten passen.
 • Maaltijdplanning en -doelen – Met Maaltijddoelen kunt u de voorgestelde calorieën per maaltijd berekenen op basis van uw doel, terwijl u met Maaltijdplanning de namen van voer en snacks kunt aanpassen voor nauwkeurigere gegevens.
 • Om de uitstraling van Lose It! met thema’s die spreken over jouw persoonlijkheid.
 • Recepten: Personaliseer uw afslanktraject met het ontbijt, de lunch en het diner dat u zelf maakt.
 • Is de Lose It-app gratis?

  Basic is gratis, maar je kunt upgraden naar Premium om geweldige extra functies te ontgrendelen. Premium-leden rapporteren drie keer zoveel gewichtsverlies als gratis leden. Stel dat u een Premium- of Boost-abonnement aanschaft; de aankoop wordt in rekening gebracht op uw iTunes-account. Het jaarabonnement wordt automatisch verlengd, tenzij automatisch verlengen ten minste 24 uur voor het einde van de abonnementsperiode wordt uitgeschakeld. De automatische verlenging van uw premiumabonnement kunt u uitschakelen of beheren in uw iTunes-instellingen. Elke nieuwe gratis proefperiode gaat na aankoop verloren.

  Verlies het inloggen:

 • https://www.loseit.com/account/
 • https://www.loseit.com/m/motivators/login.jsp
 • https://help.loseit.com/hc/en-us/articles/360025181373-Can-t-Sign-In-to-Loseit-com
 • https://www.loseit.com/
 • Op wetenschap gebaseerde app voor CGT-psychologie

  De CBT-psychologie-app van Lasta omvat:

 • 30-daagse begeleide cursus over cognitieve gedragstherapie en gezond leven
 • Verschillende audioformaten met inhoudssamenvattingen voor de beste leerervaring
 • Een bibliotheek met meditatietracks
 • Hulpbronnen die mensen aanmoedigen om te leren, te groeien en te slagen
 • 24/7 klantenservice bereikbaar via e-mail
 • Lasta Gewichtsverlies-app met een gezonde aanpak

  Een andere populaire app voor gewichtsverlies is de Lasta-app. Gebruikers zijn dol op Lasta vanwege de waardevolle tips die het buiten het scherm biedt over gewichtsverlies en een gezonde levensstijl. Lasta ondersteunt en informeert gebruikers over drie essentiële componenten van gewichtsverlies die cruciaal zijn voor langdurige resultaten: intermitterend vasten, maaltijdplanning en gedragspsychologie.

  Probeert u een gezonde levensstijl te leiden? Op zoek naar een app die u begeleidt en verantwoordelijk houdt? Dit is het moment om te stoppen met zoeken, want Lasta is voor jou! De alles-in-één, gebruiksvriendelijke app van Lasta biedt gewichtsregistratie, bloeddruk- en cholesterolbeheer en fitness-tracking.

  Lasta dient niet alleen als een tracker voor gewichtsverlies en gezondheid, maar dient ook als uw eigen welzijnsassistent door u vragen te stellen over uw algehele gezondheid en gepersonaliseerde aanbevelingen te geven om u te helpen er bovenop te blijven.

  Personaliseer uw Lasta-maaltijdplannen

  Maaltijdplanning kan vermoeiend zijn, maar Lasta maakt het gemakkelijk! De maaltijdplanner van Lasta bevat maaltijdplannen gemaakt door geregistreerde diëtisten en naadloos geïntegreerd in de app. Gebruik Lasta om uw maaltijden bij te houden en onderweg wijzigingen aan te brengen in uw gewichtsverliesdoel.

  Bent u een man die op zoek is naar een app voor gewichtsverlies die bij u past? Lasta is de beste app voor gewichtsverlies voor vrouwen. Profiteer met Lasta van aanpasbare maaltijdplannen om te ontdekken welke voedingsmiddelen ideaal zijn voor u en uw welzijnsdoelen. U kunt eindelijk het giswerk uit populaire diëten zoals Keto, Paleo, Veganistisch, enz. halen. Blader door de maaltijdapp-collectie van de Lasta-app en pas ze aan uw drukke schema aan.

  Lasta gezonde quiz

  Er is meer… Lasta helpt u te bepalen of u mogelijk een voedselverslaving heeft, een gedragsstoornis die overmatige consumptie van voedingsmiddelen met een hoog vet- of suikergehalte bevordert. Beeldvorming van de hersenen en ander wetenschappelijk onderzoek hebben aangetoond dat de hersenprocessen van mensen met een voedselverslaving vergelijkbaar zijn met mensen die verslaafd zijn aan andere middelen, zoals drugs of alcohol.

  Instructies: Beantwoord de vragen over hoe u zich de afgelopen zes maanden hebt gedragen en gevoeld. Neem de tijd en antwoord eerlijk om de meest nauwkeurige resultaten te krijgen.

  Dit online assessment is geen diagnostisch hulpmiddel. Alleen een gekwalificeerde medische professional, zoals een arts of een professional in de geestelijke gezondheidszorg, kan u helpen bij het bepalen van de beste behandeling.

  Mindful Eating-app om uw eetgewoonten te veranderen

  Mindful eten is de praktijk van langzaam eten, waarbij je je concentreert op de eetervaring en meer in harmonie bent met je signalen van honger, volheid en tevredenheid. Het gebruik van een app als Lasta is een handig hulpmiddel om meer aandacht te vestigen op deze aspecten van bewust eten in je leven.

  Veel apps voor gewichtsverlies beweren dat ze zich richten op bewust eten, maar de beste apps zijn gericht op het bekend maken van de eetervaring door de snelheid waarmee je eet en je emoties en besluitvormingsproces over eten te observeren.

  Hier zijn tips om u te helpen kiezen:

 • Besteed aandacht aan apps waarbij wordt gedocumenteerd of bijgehouden wat u eet. Dit proces kan voor sommige mensen problematisch zijn, omdat het kan aanvoelen als een voedingsdagboek voor het tellen van calorieën.
 • Sommige apps beweren dat ze je zullen helpen gewicht te verliezen. Als er reclame wordt gemaakt voor gewichtsverlies als gevolg van het gebruik van de app, is dit niet gebaseerd op mindfulness. Mindfulness en mindful eten zijn gericht op het brengen van bewustzijn naar het moment en niet naar de toekomst. Omdat doelstellingen voor gewichtsverlies voor de toekomst zijn (en voor veel mensen sowieso niet nuttig of haalbaar zijn), passen ze niet helemaal in het concept van bewustzijn. Hetzelfde geldt voor het tellen van calorieën. Lasta is anders; het is uw gezonde assistent tijdens uw welzijnsreis.
 • Sommige apps bevatten ontwikkelaarsinformatie en ‘aanvullende ondersteuning’. Dit zijn goede tekenen dat de app geloofwaardig is. Toegang hebben tot meer professionele hulp is erg belangrijk en nuttig tijdens uw reis.