Press ESC to close

Maaltijdplannen komen binnenkort terug! Maak kennis met de Food Tracker-functie

Nieuws updates

De verwachting neemt toe nu Lasta zich klaarmaakt om zijn populaire maaltijdplannen terug te brengen. Deze plannen staan ​​bekend om hun op maat gemaakte aantrekkingskracht en worden verfijnd om nog persoonlijkere, dagelijks samengestelde menu’s aan te bieden. De specifieke voedingsvoorkeuren en gezondheidsdoelstellingen van elke gebruiker zullen centraal staan ​​bij deze verbetering, en belichamen onze toewijding aan een op maat gemaakt welzijnstraject.

Introductie van het voedingsdagboek: een aanvullend hulpmiddel voor bewust eten

Als aanvulling op de komende terugkeer van maaltijdplannen, introduceren we met trots onze nieuwe calorietracker en voedselregistratietool: de Food Diary. Hiermee kunnen gebruikers maaltijden, snacks en drankjes registreren om een ​​uitgebalanceerd dieet te behouden. Het is een perfect hulpmiddel voor degenen die hun voedingsinname beter in de gaten willen houden en inzichten bieden die een aanvulling vormen op gepersonaliseerde maaltijdplannen.

Fouten gebeuren en Lasta begrijpt dat. Het bewerken of verwijderen van een maaltijd is slechts een paar tikken verwijderd, waardoor een nauwkeurige registratie van uw voedingsinname moeiteloos en nauwkeurig is. Deze flexibiliteit is van cruciaal belang voor het handhaven van een dieetplan dat uw dagelijkse eetpatroon weerspiegelt.

Bovendien gaat het Voedingsdagboek verder dan alleen het tellen van calorieën. Het biedt een uitgebreid overzicht van uw inname van macronutriënten, waardoor u goed geïnformeerde voedingskeuzes kunt maken die aansluiten bij uw gezondheids- en fitnessdoelen.

Blijf ons volgen voor meer updates van Lasta!

We werken er voortdurend aan om uw ervaring met Lasta te verbeteren. Houd onze app in de gaten voor de nieuwste functies, updates en de langverwachte terugkeer van onze verbeterde maaltijdplannen. Uw reis naar gezondheid en welzijn is onze prioriteit, en wij zijn er om u bij elke stap te ondersteunen.