Press ESC to close

DIEETSHAKES VERGELIJKEN

Bekende dieetshakes vergelijken

Nederlanders worden steeds dikker. Waar is dat eigenlijk aan te wijten? Er bestaat een kans dat dit veroorzaakt wordt doordat vele van de werkende mensen een zittend beroep hebben. Hierdoor is het mogelijk dat we te weinig beweging krijgen en daardoor te weinig calorieen verbranden. Een volgende optie komen door het feit dat we eigenlijk nauwelijks tijd meer hebben om fatsoenlijk te eten, en daardoor dus eerder kiezen voor een afhaalmaaltijd. Op die manier hoef je geen uren (of minuten) in de keuken te staan om te koken, hoef je de tafel niet af te ruimen en zit je achteraf niet met een stapel pannen, borden en bestek die afwassen moeten worden. Toch is het een vaststaand feit dat de mens zich veel fitter en energieker voelt wanneer hij of zij gezond eet en voldoende beweegt. Het zorgt ervoor dat we ons beter kunnen concentreren en over het algemeen ook positiever in het leven staan. Eigenlijk weten we dat ook wel, maar toch is het lastig om over te gaan op gezond eten. Hoe begin je daar nu precies mee? Je kunt bijvoorbeeld starten met het drinken van dieetshakes.

Dieetshakes zijn volop te verkrijgen in een groot aantal winkels en via het internet. Overweeg je hiermee te starten of wil je hier gewoon meer over weten, dan kun je beginnen met de verschillende dieetshakes vergelijken. Dankzij dieetshakes vergelijken krijg je een goed beeld van welke dieetshake voor jou het beste zou kunnen werken. Verder is het verstandig om jezelf eens te verdiepen op welke manier je snel kunt afvallen op een gezonde manier. Afvallen met shakes kan gezond zijn maar let dan wel goed op de nadelen.

Waar letten we precies op bij dieetshakes vergelijken

Het is een verstandig idee om te letten op de kwaliteit van de verschillende shakes die er voorhanden zijn. Hoe weet je nu precies of een bepaalde shake van goede kwaliteit is? Als we kijken naar de kwaliteit, dan wordt de kwaliteit bepaald op basis van de ingrediënten die in de shake zitten. Zo is het bijvoorbeeld niet gewenst dat een bepaalde shake veel suiker bevat. Zoals we inmiddels bijna allemaal wel weten is suiker een echte dikmaker. Teveel suiker binnenkrijgen op een dag, zorgt er ook nog eens voor dat je je moe en futloos kunt voelen. Dat maakt het dus des te lastiger om je dieet vol te houden. Daarbij werkt het ook niet bepaalt motiverend wanneer je ziet dat de kilo’s met veel moeite langzaamaan verdwijnen.

Wil je dieetshakes vergelijken op prijs, dan zal je al snel ontdekken dat er juist in de goedkope shakes een aanzienlijke hoeveelheid suiker zit. We nemen als voorbeeld de dieetshakes van de Action. Wil je zelf dieetshakes vergelijken, dan zal je gelijk zien dat er een enorm groot verschil zit in de hoeveelheid suikers tussen de dieetshakes van de Action in vergelijking met de shakes van Dieet Pro. Je kunt zelf starten met dieetshakes vergelijken door gebruik te maken van het internet. Maak een handig overzicht om dieetshakes vergelijken zo gemakkelijk mogelijk te maken.

De winnaar van de vergelijking

Je ziet in het bovengenoemde overzicht de volgende producten die onderzocht zijn:

  • Atkins
  • Dieet Pro
  • Herbalife
  • Modifast
  • Weightcare

Wat gelijk opvalt bij de dieetshakes van Dieet Pro, is dat deze het minst aantal suiker bevat van alle producten. Het verschil tussen Dieet Pro en WeightCare is zelfs bijna 23 gram! Kun je nagaan wat een aanzienlijk verschil dit maakt wanneer je bijvoorbeeld 2 afvalshakes per dag drinkt. Kies je voor WeightCare, dan krijg je dus tegen de 48 gram aan suiker binnen. We noemden hierboven ook al de shakes van de Action, welke overigens niet opgenomen zijn in het onderzoek. Toch is het wel even goed om te vermelden dat deze shakes zo’n 40 gram suiker bevatten. Neem je dan 2 shakes per dag, dan krijg je dus al 80 gram aan suiker binnen. Goed idee dus om bij dieetshakes vergelijken erg goed te letten op het aantal gram aan suiker, wat we al eerder vermeldden.

De beste prijs/kwaliteit verhouding

Er kleeft wel een klein nadeel aan de afvalshakes van DieetPro. Deze bevatten namelijk erg weinig koolhydraten. Daar is wel iets aan te doen natuurlijk, bijvoorbeeld door in dat geval een extra supplement erbij te nemen om het tekort aan koolhydraten aan te vullen. Het is belangrijk dat je voldoende koolhydraten binnen krijgt, want je wilt natuurlijk zo verantwoord mogelijk afvallen. Dieet Pro heeft ook de beste prijs/kwaliteit verhouding. Je hoeft dus niet veel geld neer te tellen voor het product dat als beste uit deze test is gerold. Niet gek dus dat Dieet Pro erg veel aan populariteit aan het winnen is. Wil je verantwoord afvallen, neem dan deskundige hulp in de arm. Laat deze je ook helpen om jouw voedingspatroon te veranderen, zodat je de kilo’s ook echt voorgoed kwijt raakt. Dieetshakes vergelijken is vast een zet in de goede richting naar een betere gezondheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *